Anything but Love
%
70

Anything but Love

Bekijk de trailer

Kijk Anything but Love

Moeite met waar je nou Anything but Love moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Anything But Love is an American television sitcom, which aired on ABC from March 7, 1989 to June 3, 1992, spanning four seasons and 56 episodes. The show starred Richard Lewis as Marty Gold and Jamie Lee Curtis as Hannah Miller, coworkers at a Chicago magazine with a mutual romantic attraction to each other, who struggled to keep their relationship strictly professional. The series, from creator Wendy Kout and developers Dennis Koenig and Peter Noah, was produced by Adam Productions in association with 20th Century Fox Television.

Regisseur en acteurs

 • Jamie Lee Curtis portait

  Jamie Lee Curtis

  Actor

 • Richard Lewis portait

  Richard Lewis

  Marty Gold

 • Richard Frank portrait

  Richard Frank

  Actor

 • Ann Magnuson portait

  Ann Magnuson

  Actor

 • Holly Fulger portait

  Holly Fulger

  Actor

 • Bruce Weitz portait

  Bruce Weitz

  Actor

 • Billy Van Zandt portait

  Billy Van Zandt

  Actor

 • Bruce Kirby portrait

  Bruce Kirby

  Actor

 • Jane Milmore portrait

  Jane Milmore

  Actor

 • Joseph Maher portait

  Joseph Maher

  Actor

 • Louis Giambalvo portait

  Louis Giambalvo

  Actor

 • Sandy Faison portrait

  Sandy Faison

  Actor

Trailers

Anything but Love

Zin om Anything but Love lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Anything but Love te bekijken voor je op een rijtje.

Anything but Love downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Anything but Love downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Anything but Love. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Anything but Love er ook in SD heel goed uit.

Anything but Love streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Anything but Love net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Anything but Love hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Anything but Love helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Anything but Love torrent

Denk je dat je om Anything but Love te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Anything but Love trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Anything but Love de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.