Anything but Love
%
70

Anything but Love

Bekijk de trailer

Kijk Anything but Love

Moeite met waar je nou Anything but Love moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Anything But Love is an American television sitcom, which aired on ABC from March 7, 1989 to June 3, 1992, spanning four seasons and 56 episodes. The show starred Richard Lewis as Marty Gold and Jamie Lee Curtis as Hannah Miller, coworkers at a Chicago magazine with a mutual romantic attraction to each other, who struggled to keep their relationship strictly professional. The series, from creator Wendy Kout and developers Dennis Koenig and Peter Noah, was produced by Adam Productions in association with 20th Century Fox Television.

Regisseur en acteurs

 • Jamie Lee Curtis portait

  Jamie Lee Curtis

  Actor

 • Richard Lewis portait

  Richard Lewis

  Marty Gold

 • Richard Frank portrait

  Richard Frank

  Actor

 • Ann Magnuson portait

  Ann Magnuson

  Actor

 • Holly Fulger portait

  Holly Fulger

  Actor

 • Bruce Weitz portait

  Bruce Weitz

  Actor

 • Billy Van Zandt portait

  Billy Van Zandt

  Actor

 • Bruce Kirby portrait

  Bruce Kirby

  Actor

 • Jane Milmore portrait

  Jane Milmore

  Actor

 • Joseph Maher portait

  Joseph Maher

  Actor

 • Louis Giambalvo portait

  Louis Giambalvo

  Actor

 • Sandy Faison portrait

  Sandy Faison

  Actor

Trailers

Anything but Love

Wil je Anything but Love kijken? De serie van Jamie Lee Curtis uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Anything but Love op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Anything but Love met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Anything but Love downloaden

Het downloaden van Anything but Love is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Anything but Love ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Anything but Love streamen

Het streamen van Anything but Love heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Anything but Love online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Anything but Love kijkt. Ideaal!

Anything but Love torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Anything but Love. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Anything but Love trailer

Bekijk eerst even de trailer van Anything but Love voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.