Aquarius
%
71

Aquarius

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Aquarius

Moeite met waar je nou Aquarius moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor Aquarius

Samenvatting

In het Los Angeles van de jaren 60 raken twee agenten en de familie van een vooraanstaand politicus verstrikt in het web van drugs en seks van Charles Manson.

Regisseur en acteurs

 • Jason Ralph portrait

  Jason Ralph

  actor

 • Whitney Rose Pynn portrait

  Whitney Rose Pynn

  actor

 • Tara Lynne Barr portrait

  Tara Lynne Barr

  actor

 • Ambyr Childers portrait

  Ambyr Childers

  actor

 • David Meunier portrait

  David Meunier

  actor

 • Brian F. O'Byrne portrait

  Brian F. O'Byrne

  actor

 • Michaela McManus portrait

  Michaela McManus

  actor

 • Claire Holt portrait

  Claire Holt

  actor

 • Emma Dumont portrait

  Emma Dumont

  actor

 • Grey Damon portrait

  Grey Damon

  actor

 • Gethin Anthony portrait

  Gethin Anthony

  actor

 • David Duchovny portrait

  David Duchovny

  actor

Trailers

Aquarius

Zin om Aquarius lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Aquarius te bekijken voor je op een rijtje.

Aquarius downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Aquarius downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Aquarius. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Aquarius er ook in SD heel goed uit.

Aquarius streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Aquarius net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Aquarius hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Aquarius helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Aquarius torrent

Denk je dat je om Aquarius te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Aquarius trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Aquarius de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.