Archer
%
87

Archer

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Archer

Moeite met waar je nou Archer moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Archer

Samenvatting

De zachte, stijlvolle spion Archer mag dan wel de vette gadgets hebben, maar hij heeft nog steeds problemen tijdens het contact met zijn baas, die ook zijn moeder is.

Regisseur en acteurs

 • Peter Newman portrait

  Peter Newman

  actor

 • George Coe portrait

  George Coe

  actor

 • Lucky Yates portrait

  Lucky Yates

  actor

 • Adam Reed portrait

  Adam Reed

  actor

 • Jessica Walter portrait

  Jessica Walter

  actor

 • Aisha Tyler portrait

  Aisha Tyler

  actor

 • Chris Parnell portrait

  Chris Parnell

  actor

 • Amber Nash portrait

  Amber Nash

  actor

 • Judy Greer portrait

  Judy Greer

  actor

 • H. Jon Benjamin portrait

  H. Jon Benjamin

  actor

Trailers

Archer

Zin om Archer lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De animatie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Archer te bekijken voor je op een rijtje.

Archer downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Archer downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Archer. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Archer er ook in SD heel goed uit.

Archer streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Archer net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Archer hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Archer helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Archer torrent

Denk je dat je om Archer te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Archer trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Archer de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.