Archer
%
87

Archer

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Archer

Moeite met waar je nou Archer moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Archer

Samenvatting

De zachte, stijlvolle spion Archer mag dan wel de vette gadgets hebben, maar hij heeft nog steeds problemen tijdens het contact met zijn baas, die ook zijn moeder is.

Regisseur en acteurs

 • Peter Newman portrait

  Peter Newman

  actor

 • George Coe portrait

  George Coe

  actor

 • Lucky Yates portrait

  Lucky Yates

  actor

 • Adam Reed portrait

  Adam Reed

  actor

 • Jessica Walter portrait

  Jessica Walter

  actor

 • Aisha Tyler portrait

  Aisha Tyler

  actor

 • Chris Parnell portrait

  Chris Parnell

  actor

 • Amber Nash portrait

  Amber Nash

  actor

 • Judy Greer portrait

  Judy Greer

  actor

 • H. Jon Benjamin portrait

  H. Jon Benjamin

  actor

Trailers

Archer

Veel gehoord over Archer en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Archer heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Archer streamen

Wil je Archer, de serie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Archer zelfs gratis kijken.

Archer downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Archer ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Archer er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Archer torrent

Op zoek naar een torrent van Archer? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Archer te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Archer trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Archer. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.