Archer
%
87

Archer

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Archer

Moeite met waar je nou Archer moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Archer

Samenvatting

De zachte, stijlvolle spion Archer mag dan wel de vette gadgets hebben, maar hij heeft nog steeds problemen tijdens het contact met zijn baas, die ook zijn moeder is.

Regisseur en acteurs

 • Peter Newman portrait

  Peter Newman

  actor

 • George Coe portrait

  George Coe

  actor

 • Lucky Yates portrait

  Lucky Yates

  actor

 • Adam Reed portrait

  Adam Reed

  actor

 • Jessica Walter portrait

  Jessica Walter

  actor

 • Aisha Tyler portrait

  Aisha Tyler

  actor

 • Chris Parnell portrait

  Chris Parnell

  actor

 • Amber Nash portrait

  Amber Nash

  actor

 • Judy Greer portrait

  Judy Greer

  actor

 • H. Jon Benjamin portrait

  H. Jon Benjamin

  actor

Trailers

Archer

Benieuwd naar Archer? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als Archer kunt bekijken.

Archer streamen

Wil je Archer streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Archer gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Archer downloaden

series als Archer kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Archer. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Archer. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Archer torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Archer te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Archer trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Archer je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!