Armchair Thriller
%
76

Armchair Thriller

Kijk Armchair Thriller

Moeite met waar je nou Armchair Thriller moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Armchair Thriller is a British television programme, broadcast on ITV in two series in 1978 and 1980. Owing something to some of the off-shoots of the earlier Armchair Theatre, the new series used scripts adapted from published novels and stories. Although not properly a horror series it included several supernatural elements. Armchair Thriller was produced by Thames Television, but it included serials made by Southern Television. The format was of a twice weekly 25 minute episodes, usually screened on a Tuesday or Thursday at 20:00-21:00.

Regisseur en acteurs

 • Ian McShane portait

  Ian McShane

  Curtis

 • Ian McKellen portait

  Ian McKellen

  Anthony Skipling

 • Marc Zuber portait

  Marc Zuber

  Actor

Armchair Thriller

Veel gehoord over Armchair Thriller en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Armchair Thriller heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Armchair Thriller streamen

Wil je Armchair Thriller, de serie met Ian McShane, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Armchair Thriller zelfs gratis kijken.

Armchair Thriller downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Armchair Thriller ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Armchair Thriller er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Armchair Thriller torrent

Op zoek naar een torrent van Armchair Thriller? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Armchair Thriller te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Armchair Thriller trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Armchair Thriller. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.