Around the World in 80 Plates
%
66

Around the World in 80 Plates

Kijk Around the World in 80 Plates

Moeite met waar je nou Around the World in 80 Plates moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Around the World in 80 Plates is an American reality competition television series that debuted May 9, 2012 on Bravo. The series follows 12 chefs competing in a culinary race across 10 countries in 44 days and is hosted by professional chefs Curtis Stone and Cat Cora.

Around the World in 80 Plates

Around the World in 80 Plates streamen

Around the World in 80 Plates streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een serie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke serie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Around the World in 80 Plates downloaden

Zin om Around the World in 80 Plates te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om series als Around the World in 80 Plates te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de serie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Around the World in 80 Plates torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een serie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van series als Around the World in 80 Plates makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Around the World in 80 Plates trailer

Wil je er zeker van zijn dat Around the World in 80 Plates jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de serie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.