Arrested Development
%
89

Arrested Development

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Arrested Development

Moeite met waar je nou Arrested Development moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Arrested Development

Samenvatting

Het verhaal van een rijke familie die alles is verloren en een zoon die alles doet om het gezin bij elkaar te houden. Een "arrested development".

Regisseur en acteurs

 • Ron Howard portrait

  Ron Howard

  actor

 • Jessica Walter portrait

  Jessica Walter

  actor

 • Jeffrey Tambor portrait

  Jeffrey Tambor

  actor

 • David Cross portrait

  David Cross

  actor

 • Tony Hale portrait

  Tony Hale

  actor

 • Alia Shawkat portrait

  Alia Shawkat

  actor

 • Michael Cera portrait

  Michael Cera

  actor

 • Will Arnett portrait

  Will Arnett

  actor

 • Portia de Rossi portrait

  Portia de Rossi

  actor

 • Jason Bateman portrait

  Jason Bateman

  actor

Trailers

Arrested Development

Benieuwd naar Arrested Development? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als Arrested Development kunt bekijken.

Arrested Development streamen

Wil je Arrested Development streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Arrested Development gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Arrested Development downloaden

series als Arrested Development kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Arrested Development. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Arrested Development. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Arrested Development torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Arrested Development te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Arrested Development trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Arrested Development je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!