Arrested Development
%
89

Arrested Development

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Arrested Development

Moeite met waar je nou Arrested Development moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Arrested Development

Samenvatting

Het verhaal van een rijke familie die alles is verloren en een zoon die alles doet om het gezin bij elkaar te houden. Een "arrested development".

Regisseur en acteurs

 • Ron Howard portrait

  Ron Howard

  actor

 • Jessica Walter portrait

  Jessica Walter

  actor

 • Jeffrey Tambor portrait

  Jeffrey Tambor

  actor

 • David Cross portrait

  David Cross

  actor

 • Tony Hale portrait

  Tony Hale

  actor

 • Alia Shawkat portrait

  Alia Shawkat

  actor

 • Michael Cera portrait

  Michael Cera

  actor

 • Will Arnett portrait

  Will Arnett

  actor

 • Portia de Rossi portrait

  Portia de Rossi

  actor

 • Jason Bateman portrait

  Jason Bateman

  actor

Trailers

Arrested Development

Veel gehoord over Arrested Development en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Arrested Development heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Arrested Development streamen

Wil je Arrested Development, de serie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Arrested Development zelfs gratis kijken.

Arrested Development downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Arrested Development ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Arrested Development er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Arrested Development torrent

Op zoek naar een torrent van Arrested Development? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Arrested Development te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Arrested Development trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Arrested Development. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.