Arrow
%
78

Arrow

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Arrow

Moeite met waar je nou Arrow moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Arrow

Samenvatting

Miljardair Oliver Queen zat vijf jaar vast op een eiland. Bij terugkomst creëert hij in het geheim een alter ego die met pijl en boog de strijd met het onrecht aan gaat.

Regisseur en acteurs

 • Susanna Thompson portrait

  Susanna Thompson

  actor

 • Colton Haynes portrait

  Colton Haynes

  actor

 • John Barrowman portrait

  John Barrowman

  actor

 • Emily Bett Rickards portrait

  Emily Bett Rickards

  actor

 • Paul Blackthorne portrait

  Paul Blackthorne

  actor

 • Willa Holland portrait

  Willa Holland

  actor

 • David Ramsey portrait

  David Ramsey

  actor

 • Katie Cassidy portrait

  Katie Cassidy

  actor

 • Stephen Amell portrait

  Stephen Amell

  actor

Trailers

Arrow

Veel gehoord over Arrow en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Arrow heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Arrow streamen

Wil je Arrow, de serie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Arrow zelfs gratis kijken.

Arrow downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Arrow ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Arrow er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Arrow torrent

Op zoek naar een torrent van Arrow? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Arrow te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Arrow trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Arrow. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.