Arrow
%
78

Arrow

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Arrow

Moeite met waar je nou Arrow moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Arrow

Samenvatting

Miljardair Oliver Queen zat vijf jaar vast op een eiland. Bij terugkomst creëert hij in het geheim een alter ego die met pijl en boog de strijd met het onrecht aan gaat.

Regisseur en acteurs

 • Susanna Thompson portrait

  Susanna Thompson

  actor

 • Colton Haynes portrait

  Colton Haynes

  actor

 • John Barrowman portrait

  John Barrowman

  actor

 • Emily Bett Rickards portrait

  Emily Bett Rickards

  actor

 • Paul Blackthorne portrait

  Paul Blackthorne

  actor

 • Willa Holland portrait

  Willa Holland

  actor

 • David Ramsey portrait

  David Ramsey

  actor

 • Katie Cassidy portrait

  Katie Cassidy

  actor

 • Stephen Amell portrait

  Stephen Amell

  actor

Trailers

Arrow

Benieuwd naar Arrow? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als Arrow kunt bekijken.

Arrow streamen

Wil je Arrow streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Arrow gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Arrow downloaden

series als Arrow kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Arrow. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Arrow. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Arrow torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Arrow te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Arrow trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Arrow je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!