As Time Goes By
%
83

As Time Goes By

Kijk As Time Goes By

Moeite met waar je nou As Time Goes By moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

As Time Goes By is a British romantic sitcom that aired on BBC One from 1992 to 2002, with reunion specials in 2005. Starring Judi Dench and Geoffrey Palmer, it follows the relationship between two former lovers who meet unexpectedly after not having been in contact for 38 years. The programme's original working title had been Winter with Flowers but was changed during its first day of filming due to the cast's protestations. The new title was taken from the 1931 song "As Time Goes By", which was used as the title music, recorded by Joe Fagin. The show was created by Colin Bostock-Smith, but written by Bob Larbey, who had co-written The Good Life. In 2004, As Time Goes By came 29th in Britain's Best Sitcom. The series was produced by Theatre of Comedy Entertainment, in association with DLT Entertainment Ltd. for the BBC.

As Time Goes By

Wil je As Time Goes By kijken? De serie vanuit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om As Time Goes By op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om As Time Goes By met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

As Time Goes By downloaden

Het downloaden van As Time Goes By is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je As Time Goes By ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

As Time Goes By streamen

Het streamen van As Time Goes By heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je As Time Goes By online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar As Time Goes By kijkt. Ideaal!

As Time Goes By torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van As Time Goes By. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

As Time Goes By trailer

Bekijk eerst even de trailer van As Time Goes By voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.