Ash vs Evil Dead
%
86

Ash vs Evil Dead

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ash vs Evil Dead

Moeite met waar je nou Ash vs Evil Dead moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ash vs Evil Dead

Samenvatting

Dertig jaar later komt de allerbeste demonenjager Ash Williams weer in actie om te vechten tegen een nieuwe Deadite-plaag. Hij is een hand kwijt, maar niet zijn talent.

Regisseur en acteurs

 • Bruce Campbell portait

  Bruce Campbell

  Ashley “Ash” Williams

 • Lucy Lawless portait

  Lucy Lawless

  Ruby Knowby

 • Ray Santiago portait

  Ray Santiago

  Pablo Simon Bolivar

 • Dana DeLorenzo portait

  Dana DeLorenzo

  Kelly Maxwell

 • Michelle Hurd portait

  Michelle Hurd

  Linda B.

 • Ted Raimi portait

  Ted Raimi

  Chet Kaminski

 • Lee Majors portait

  Lee Majors

  Brock Williams

 • Joel Tobeck portait

  Joel Tobeck

  Baal

Trailers

Ash vs Evil Dead

Wil je Ash vs Evil Dead kijken? De serie van Bruce Campbell uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Ash vs Evil Dead op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Ash vs Evil Dead met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Ash vs Evil Dead downloaden

Het downloaden van Ash vs Evil Dead is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Ash vs Evil Dead ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Ash vs Evil Dead streamen

Het streamen van Ash vs Evil Dead heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Ash vs Evil Dead online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Ash vs Evil Dead kijkt. Ideaal!

Ash vs Evil Dead torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Ash vs Evil Dead. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Ash vs Evil Dead trailer

Bekijk eerst even de trailer van Ash vs Evil Dead voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.