Ash vs Evil Dead
%
86

Ash vs Evil Dead

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ash vs Evil Dead

Moeite met waar je nou Ash vs Evil Dead moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ash vs Evil Dead

Samenvatting

Dertig jaar later komt de allerbeste demonenjager Ash Williams weer in actie om te vechten tegen een nieuwe Deadite-plaag. Hij is een hand kwijt, maar niet zijn talent.

Regisseur en acteurs

 • Bruce Campbell portait

  Bruce Campbell

  Ashley “Ash” Williams

 • Lucy Lawless portait

  Lucy Lawless

  Ruby Knowby

 • Ray Santiago portait

  Ray Santiago

  Pablo Simon Bolivar

 • Dana DeLorenzo portait

  Dana DeLorenzo

  Kelly Maxwell

 • Michelle Hurd portait

  Michelle Hurd

  Linda B.

 • Ted Raimi portait

  Ted Raimi

  Chet Kaminski

 • Lee Majors portait

  Lee Majors

  Brock Williams

 • Joel Tobeck portait

  Joel Tobeck

  Baal

Trailers

Ash vs Evil Dead

Veel gehoord over Ash vs Evil Dead en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Ash vs Evil Dead heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Ash vs Evil Dead streamen

Wil je Ash vs Evil Dead, de serie met Bruce Campbell, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Ash vs Evil Dead zelfs gratis kijken.

Ash vs Evil Dead downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Ash vs Evil Dead ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Ash vs Evil Dead er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Ash vs Evil Dead torrent

Op zoek naar een torrent van Ash vs Evil Dead? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Ash vs Evil Dead te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Ash vs Evil Dead trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Ash vs Evil Dead. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.