Ash vs Evil Dead
%
86

Ash vs Evil Dead

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ash vs Evil Dead

Moeite met waar je nou Ash vs Evil Dead moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ash vs Evil Dead

Samenvatting

Dertig jaar later komt de allerbeste demonenjager Ash Williams weer in actie om te vechten tegen een nieuwe Deadite-plaag. Hij is een hand kwijt, maar niet zijn talent.

Regisseur en acteurs

 • Bruce Campbell portait

  Bruce Campbell

  Ashley “Ash” Williams

 • Lucy Lawless portait

  Lucy Lawless

  Ruby Knowby

 • Ray Santiago portait

  Ray Santiago

  Pablo Simon Bolivar

 • Dana DeLorenzo portait

  Dana DeLorenzo

  Kelly Maxwell

 • Michelle Hurd portait

  Michelle Hurd

  Linda B.

 • Ted Raimi portait

  Ted Raimi

  Chet Kaminski

 • Lee Majors portait

  Lee Majors

  Brock Williams

 • Joel Tobeck portait

  Joel Tobeck

  Baal

Trailers

Ash vs Evil Dead

Zin om Ash vs Evil Dead lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Ash vs Evil Dead te bekijken voor je op een rijtje.

Ash vs Evil Dead downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Ash vs Evil Dead downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Ash vs Evil Dead. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Ash vs Evil Dead er ook in SD heel goed uit.

Ash vs Evil Dead streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Ash vs Evil Dead net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Ash vs Evil Dead hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Ash vs Evil Dead helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Ash vs Evil Dead torrent

Denk je dat je om Ash vs Evil Dead te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Ash vs Evil Dead trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Ash vs Evil Dead de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.