Ash vs Evil Dead
%
86

Ash vs Evil Dead

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ash vs Evil Dead

Moeite met waar je nou Ash vs Evil Dead moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ash vs Evil Dead

Samenvatting

Dertig jaar later komt de allerbeste demonenjager Ash Williams weer in actie om te vechten tegen een nieuwe Deadite-plaag. Hij is een hand kwijt, maar niet zijn talent.

Regisseur en acteurs

 • Bruce Campbell portait

  Bruce Campbell

  Ashley “Ash” Williams

 • Lucy Lawless portait

  Lucy Lawless

  Ruby Knowby

 • Ray Santiago portait

  Ray Santiago

  Pablo Simon Bolivar

 • Dana DeLorenzo portait

  Dana DeLorenzo

  Kelly Maxwell

 • Michelle Hurd portait

  Michelle Hurd

  Linda B.

 • Ted Raimi portait

  Ted Raimi

  Chet Kaminski

 • Lee Majors portait

  Lee Majors

  Brock Williams

 • Joel Tobeck portait

  Joel Tobeck

  Baal

Trailers

Ash vs Evil Dead

Benieuwd naar Ash vs Evil Dead? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als Ash vs Evil Dead kunt bekijken.

Ash vs Evil Dead streamen

Wil je Ash vs Evil Dead streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Ash vs Evil Dead gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Ash vs Evil Dead downloaden

series als Ash vs Evil Dead kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Ash vs Evil Dead. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Ash vs Evil Dead. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Ash vs Evil Dead torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Ash vs Evil Dead te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Ash vs Evil Dead trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Ash vs Evil Dead je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!