Ashes to Ashes
%
82

Ashes to Ashes

Kijk Ashes to Ashes

Moeite met waar je nou Ashes to Ashes moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Crime drama series featuring Life On Mars' DCI Gene Hunt. After being shot in 2008, DI Alex Drake lands in 1981, where she finds herself in familiar company.

Regisseur en acteurs

 • Keeley Hawes portait

  Keeley Hawes

  Alex Drake

 • Philip Glenister portait

  Philip Glenister

  Gene Hunt

 • Dean Andrews portait

  Dean Andrews

  Ray Carling

 • Marshall Lancaster portait

  Marshall Lancaster

  Chris Skelton

 • Montserrat Lombard portait

  Montserrat Lombard

  Shaz Granger

 • Daniel Mays portait

  Daniel Mays

  Jim Keats

Ashes to Ashes

Wil je Ashes to Ashes kijken? De serie van Keeley Hawes uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Ashes to Ashes op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Ashes to Ashes met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Ashes to Ashes downloaden

Het downloaden van Ashes to Ashes is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Ashes to Ashes ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Ashes to Ashes streamen

Het streamen van Ashes to Ashes heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Ashes to Ashes online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Ashes to Ashes kijkt. Ideaal!

Ashes to Ashes torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Ashes to Ashes. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Ashes to Ashes trailer

Bekijk eerst even de trailer van Ashes to Ashes voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.