Ashes to Ashes
%
82

Ashes to Ashes

Kijk Ashes to Ashes

Moeite met waar je nou Ashes to Ashes moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Crime drama series featuring Life On Mars' DCI Gene Hunt. After being shot in 2008, DI Alex Drake lands in 1981, where she finds herself in familiar company.

Regisseur en acteurs

 • Keeley Hawes portait

  Keeley Hawes

  Alex Drake

 • Philip Glenister portait

  Philip Glenister

  Gene Hunt

 • Dean Andrews portait

  Dean Andrews

  Ray Carling

 • Marshall Lancaster portait

  Marshall Lancaster

  Chris Skelton

 • Montserrat Lombard portait

  Montserrat Lombard

  Shaz Granger

 • Daniel Mays portait

  Daniel Mays

  Jim Keats

Ashes to Ashes

Zin om Ashes to Ashes lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Ashes to Ashes te bekijken voor je op een rijtje.

Ashes to Ashes downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Ashes to Ashes downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Ashes to Ashes. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Ashes to Ashes er ook in SD heel goed uit.

Ashes to Ashes streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Ashes to Ashes net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Ashes to Ashes hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Ashes to Ashes helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Ashes to Ashes torrent

Denk je dat je om Ashes to Ashes te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Ashes to Ashes trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Ashes to Ashes de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.