Ashes to Ashes
%
82

Ashes to Ashes

Nu kijken

Kijk Ashes to Ashes

Moeite met waar je nou Ashes to Ashes moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ashes to Ashes

Samenvatting

Crime drama series featuring Life On Mars' DCI Gene Hunt. After being shot in 2008, DI Alex Drake lands in 1981, where she finds herself in familiar company.

Regisseur en acteurs

 • Keeley Hawes portait

  Keeley Hawes

  Alex Drake

 • Philip Glenister portait

  Philip Glenister

  Gene Hunt

 • Dean Andrews portait

  Dean Andrews

  Ray Carling

 • Marshall Lancaster portait

  Marshall Lancaster

  Chris Skelton

 • Montserrat Lombard portait

  Montserrat Lombard

  Shaz Granger

 • Daniel Mays portait

  Daniel Mays

  Jim Keats

Ashes to Ashes

Veel gehoord over Ashes to Ashes en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Ashes to Ashes heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Ashes to Ashes streamen

Wil je Ashes to Ashes, de serie met Keeley Hawes, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Ashes to Ashes zelfs gratis kijken.

Ashes to Ashes downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Ashes to Ashes ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Ashes to Ashes er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Ashes to Ashes torrent

Op zoek naar een torrent van Ashes to Ashes? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Ashes to Ashes te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Ashes to Ashes trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Ashes to Ashes. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.