Assy McGee
%
60

Assy McGee

Kijk Assy McGee

Moeite met waar je nou Assy McGee moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Assy McGee is an animated sitcom featuring police detective Assy McGee, a parody of tough-guy cop shows and movies, who is literally a walking pair of buttocks. Along with his partner Don Sanchez, the trigger-happy McGee solves crimes in a fictionalized Exeter, New Hampshire. Larry Murphy voices all of the main characters. The series premiered on November 26, 2006, on Adult Swim and was canceled after season two ended on July 6, 2008.

Assy McGee

Zin om Assy McGee lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De animatie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Assy McGee te bekijken voor je op een rijtje.

Assy McGee downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Assy McGee downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Assy McGee. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Assy McGee er ook in SD heel goed uit.

Assy McGee streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Assy McGee net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Assy McGee hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Assy McGee helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Assy McGee torrent

Denk je dat je om Assy McGee te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Assy McGee trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Assy McGee de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.