Astronauts
%
60

Astronauts

Kijk Astronauts

Moeite met waar je nou Astronauts moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Astronauts was a British sitcom that aired on ITV in 1981. It was written by Graeme Garden and Bill Oddie, two of The Goodies. Dick Clement and Ian La Frenais, who wrote Porridge, were script editors. It was made for the ITV network by ATV, which became Central midway through the production run.

Regisseur en acteurs

 • Carmen du Sautoy portait

  Carmen du Sautoy

  Actor

 • Bruce Boa portait

  Bruce Boa

  Actor

 • Barrie Rutter portrait

  Barrie Rutter

  Actor

 • Christopher Godwin portrait

  Christopher Godwin

  Actor

Astronauts

Astronauts streamen

Astronauts streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een serie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke serie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Astronauts downloaden

Zin om Astronauts te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om series als Astronauts te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de serie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Astronauts torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een serie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van series als Astronauts makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Astronauts trailer

Wil je er zeker van zijn dat Astronauts jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de serie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.