Astronauts
%
60

Astronauts

Kijk Astronauts

Moeite met waar je nou Astronauts moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Astronauts was a British sitcom that aired on ITV in 1981. It was written by Graeme Garden and Bill Oddie, two of The Goodies. Dick Clement and Ian La Frenais, who wrote Porridge, were script editors. It was made for the ITV network by ATV, which became Central midway through the production run.

Regisseur en acteurs

 • Carmen du Sautoy portait

  Carmen du Sautoy

  Actor

 • Bruce Boa portait

  Bruce Boa

  Actor

 • Barrie Rutter portrait

  Barrie Rutter

  Actor

 • Christopher Godwin portrait

  Christopher Godwin

  Actor

Astronauts

Veel gehoord over Astronauts en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Astronauts heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Astronauts streamen

Wil je Astronauts, de serie met Carmen du Sautoy, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Astronauts zelfs gratis kijken.

Astronauts downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Astronauts ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Astronauts er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Astronauts torrent

Op zoek naar een torrent van Astronauts? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Astronauts te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Astronauts trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Astronauts. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.