Atlantis
%
67

Atlantis

Bekijk de trailer

Kijk Atlantis

Moeite met waar je nou Atlantis moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A fantasy drama set in a world of legendary heroes and mythical creatures. Far from home and desperate for answers, Jason washes up on the shores of an ancient land. A mysterious place; a world of bull leaping, of snake haired goddesses and of palaces so vast it was said they were built by giants - this is the city of Atlantis. Aided by his two new friends, Pythagoras and Hercules, Jason embarks on a voyage of discovery, and salvation, which sees him brush shoulders with Medusa, come face to face with the Minotaur and even do battle with the dead.

Regisseur en acteurs

 • Jack Donnelly portait

  Jack Donnelly

  Jason

 • Mark Addy portait

  Mark Addy

  Hercules

 • Robert Emms portait

  Robert Emms

  Pythagoras

 • Jemima Rooper portait

  Jemima Rooper

  Medusa

 • Aiysha Hart portait

  Aiysha Hart

  Ariadne

 • Amy Manson portait

  Amy Manson

  Medea

 • Juliet Stevenson portait

  Juliet Stevenson

  The Oracle

 • Sarah Parish portait

  Sarah Parish

  Pasiphae

 • Vincent Regan portait

  Vincent Regan

  Dion

 • Robert Lindsay portait

  Robert Lindsay

  Daedalus

 • Lorcan Cranitch portrait

  Lorcan Cranitch

  Cilix

Trailers

Atlantis

Wil je Atlantis kijken? De serie van Jack Donnelly uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Atlantis op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Atlantis met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Atlantis downloaden

Het downloaden van Atlantis is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Atlantis ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Atlantis streamen

Het streamen van Atlantis heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Atlantis online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Atlantis kijkt. Ideaal!

Atlantis torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Atlantis. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Atlantis trailer

Bekijk eerst even de trailer van Atlantis voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.