Atlantis High
%
79

Atlantis High

Kijk Atlantis High

Moeite met waar je nou Atlantis High moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Atlantis High is a teen comedy TV show, shot in New Zealand in 2001. The plot revolves around 16-year-old Giles Gordon, who has just moved to Sunset Cove, "a beautiful coastal surfing town where the sun is always shining, the people are all beautiful and everything is perfect... or so it seems." He enrolls in Atlantis High School, where he soon discovers that Sunset Cove is unlike any town he's ever seen: populated by double-agents, aliens and high school students with blue hair and pointy ears, its inhabitants are eccentric lunatics who at times turn into superheroes or other whimsical figures. Atlantis High both parodies soap operas and pays homage to spoof television.

Atlantis High

Zin om Atlantis High lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Atlantis High te bekijken voor je op een rijtje.

Atlantis High downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Atlantis High downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Atlantis High. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Atlantis High er ook in SD heel goed uit.

Atlantis High streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Atlantis High net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Atlantis High hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Atlantis High helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Atlantis High torrent

Denk je dat je om Atlantis High te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Atlantis High trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Atlantis High de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.