Atomic Betty
%
54

Atomic Betty

Kijk Atomic Betty

Moeite met waar je nou Atomic Betty moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Atomic Betty is a Canadian-French animated science fantasy television series produced by Atomic Cartoons, Breakthrough Films & Television, and Tele Images Kids. Additional funding for production is provided by Teletoon in Canada and M6 and Télétoon in France. It currently airs on CITV. The series has once again begun airing on U.S. TV on The Hub on October 10, 2010; it previously aired on Cartoon Network from September 2004 through December 2005. In the U.S, it is a Cartoon Cartoon for Cartoon Network. The series' last episode aired in January 29, 2008 on the Canadian channel Teletoon. A sequel series titled Atomic Betty Redux is currently planned for production, which shows Atomic Betty as a much taller and prettier seventeen-year old teenager and an even stronger and more powerful superheroine/Galactic Guardian than ever before since the original series. It is planned for late 2013 and the middle of 2014.

Atomic Betty

Wil je Atomic Betty kijken? De serie vanuit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Atomic Betty op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Atomic Betty met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Atomic Betty downloaden

Het downloaden van Atomic Betty is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Atomic Betty ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Atomic Betty streamen

Het streamen van Atomic Betty heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Atomic Betty online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Atomic Betty kijkt. Ideaal!

Atomic Betty torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Atomic Betty. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Atomic Betty trailer

Bekijk eerst even de trailer van Atomic Betty voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.