Attention Scum
%
82

Attention Scum

Kijk Attention Scum

Moeite met waar je nou Attention Scum moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Attention Scum! was a 2001 television comedy series created by Simon Munnery and Stewart Lee. It starred Munnery as his "The League Against Tedium" character and contained acerbic stand-up routines atop a transit van and sketches including mainstays such as "24 Hour News", operatic intermissions by Kombat Opera, and two characters engaged in a duel over their hats.

Attention Scum

Op zoek naar Attention Scum? Je kunt de serie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Attention Scum streamen

Het streamen van series als Attention Scum heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete serie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je series als Attention Scum waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Attention Scum dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Attention Scum downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om series als Attention Scum te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de serie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Attention Scum torrent

Er was een tijd dat het legale online serie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Attention Scum trailer

Weet je nog niet zeker of Attention Scum jouw serie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.