Austin & Ally
%
61

Austin & Ally

Kijk Austin & Ally

Moeite met waar je nou Austin & Ally moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A comedy about the unique relationship between a young songwriter, Ally Dawson, and Austin Moon, the overnight internet sensation who gains sudden notoriety after performing one of Ally's songs. Austin and Ally struggle with how to maintain and capitalize on Austin's newfound fame. Austin is more of a rebel type who doesn't follow the rules and is somewhat immature for his age, while Ally is conservative yet self-conscious.

Regisseur en acteurs

 • Ross Lynch portait

  Ross Lynch

  Austin Moon

 • Laura Marano portait

  Laura Marano

  Ally Dawson

 • Calum Worthy portait

  Calum Worthy

  Dez

 • Raini Rodriguez portait

  Raini Rodriguez

  Trish De la Rosa

Austin & Ally

Wil je Austin & Ally kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de serie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Austin & Ally streamen

Er zijn steeds meer opties om series online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Austin & Ally niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Austin & Ally zelfs gratis bekijken.

Austin & Ally downloaden

Wil je Austin & Ally ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om series voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Austin & Ally overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Austin & Ally torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van series aangewezen op torrents. Bij een torrent van Austin & Ally is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Austin & Ally trailer

Op zoek naar een goede serie, maar weet je niet zeker of Austin & Ally de serie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.