Australia's Got Talent
%
48

Australia's Got Talent

Kijk Australia's Got Talent

Moeite met waar je nou Australia's Got Talent moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Australia's Got Talent is an Australian reality television talent show which premiered on 18 February 2007 on the Seven Network. The show is based on the Got Talent series format that originated in the United Kingdom with Simon Cowell. It was hosted by Grant Denyer, with Dannii Minogue, Tom Burlinson and Red Symons acting as judges. From series seven, the show will be broadcast on the Nine Network. The first series aired at 6:30pm on Sunday nights. After a successful run, the series was given a vote of confidence as Seven moved the show to a more competitive Tuesday night timeslot. The second season aired from 29 April 2008. A third season, which aired on Wednesday nights, began on 4 February 2009. Its sixth series, the final series to be broadcast on Seven, ended on 25 July 2012. The seventh series began airing on 11 August 2013.

Australia's Got Talent

Zin om Australia's Got Talent lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. Deserie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Australia's Got Talent te bekijken voor je op een rijtje.

Australia's Got Talent downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Australia's Got Talent downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Australia's Got Talent. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Australia's Got Talent er ook in SD heel goed uit.

Australia's Got Talent streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Australia's Got Talent net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Australia's Got Talent hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Australia's Got Talent helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Australia's Got Talent torrent

Denk je dat je om Australia's Got Talent te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Australia's Got Talent trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Australia's Got Talent de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.