Avatar: De legende van Aang
%
96

Avatar: De legende van Aang

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Avatar: De legende van Aang

Moeite met waar je nou Avatar: De legende van Aang moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Avatar: De legende van Aang

Samenvatting

Avatar: The Last Airbender is an American animated television series that aired for three seasons on Nickelodeon from 2005 to 2008. The series was created and produced by Michael Dante DiMartino and Bryan Konietzko, who served as executive producers along with Aaron Ehasz. Avatar: The Last Airbender is set in an Asian-influenced world wherein some are able to manipulate the classical elements by use of psychokinetic variants of Chinese martial arts known as "bending". The show combined the styles of anime and American cartoons, and relied on the imagery of various East-Asian, Inuit, Indian and South-American societies. Due to this style, the series regularly enters the conversation regarding its consideration as an anime work. The series follows the adventures of protagonist twelve-year-old Aang and his friends, who must bring peace and unity to the world by ending the Fire Lord's war against the other three nations. The pilot episode first aired on February 21, 2005 and the series concluded with a widely praised two-hour episode on July 19, 2008. The show is obtainable from various sources, including DVD, the iTunes Store, the Zune Marketplace, the Xbox Live Marketplace, the PlayStation Store, Netflix Instant Play, and the Nicktoons Network.

Regisseur en acteurs

 • Zach Tyler Eisen portait

  Zach Tyler Eisen

  Aang

 • Mae Whitman portait

  Mae Whitman

  Katara

 • Dante Basco portait

  Dante Basco

  Zuko

 • Jack De Sena portait

  Jack De Sena

  Sokka

 • Jessie Flower portait

  Jessie Flower

  Toph Beifong

 • Dee Bradley Baker portait

  Dee Bradley Baker

  Appa

 • Jennie Kwan portait

  Jennie Kwan

  Suki

 • Grey Griffin portait

  Grey Griffin

  Azula

 • Cricket Leigh portrait

  Cricket Leigh

  Mai

 • Olivia Hack portrait

  Olivia Hack

  Ty Lee

 • Mark Hamill portait

  Mark Hamill

  Fire Lord Ozai

 • André Sogliuzzo portrait

  André Sogliuzzo

  Hakoda

Trailers

Avatar: De legende van Aang

Zin om Avatar: De legende van Aang lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Avatar: De legende van Aang te bekijken voor je op een rijtje.

Avatar: De legende van Aang downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Avatar: De legende van Aang downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Avatar: De legende van Aang. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Avatar: De legende van Aang er ook in SD heel goed uit.

Avatar: De legende van Aang streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Avatar: De legende van Aang net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Avatar: De legende van Aang hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Avatar: De legende van Aang helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Avatar: De legende van Aang torrent

Denk je dat je om Avatar: De legende van Aang te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Avatar: De legende van Aang trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Avatar: De legende van Aang de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.