Avatar: De legende van Aang
%
96

Avatar: De legende van Aang

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Avatar: De legende van Aang

Moeite met waar je nou Avatar: De legende van Aang moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Avatar: De legende van Aang

Samenvatting

Avatar: The Last Airbender is an American animated television series that aired for three seasons on Nickelodeon from 2005 to 2008. The series was created and produced by Michael Dante DiMartino and Bryan Konietzko, who served as executive producers along with Aaron Ehasz. Avatar: The Last Airbender is set in an Asian-influenced world wherein some are able to manipulate the classical elements by use of psychokinetic variants of Chinese martial arts known as "bending". The show combined the styles of anime and American cartoons, and relied on the imagery of various East-Asian, Inuit, Indian and South-American societies. Due to this style, the series regularly enters the conversation regarding its consideration as an anime work. The series follows the adventures of protagonist twelve-year-old Aang and his friends, who must bring peace and unity to the world by ending the Fire Lord's war against the other three nations. The pilot episode first aired on February 21, 2005 and the series concluded with a widely praised two-hour episode on July 19, 2008. The show is obtainable from various sources, including DVD, the iTunes Store, the Zune Marketplace, the Xbox Live Marketplace, the PlayStation Store, Netflix Instant Play, and the Nicktoons Network.

Regisseur en acteurs

 • Zach Tyler Eisen portait

  Zach Tyler Eisen

  Aang

 • Mae Whitman portait

  Mae Whitman

  Katara

 • Dante Basco portait

  Dante Basco

  Zuko

 • Jack De Sena portait

  Jack De Sena

  Sokka

 • Jessie Flower portait

  Jessie Flower

  Toph Beifong

 • Dee Bradley Baker portait

  Dee Bradley Baker

  Appa

 • Jennie Kwan portait

  Jennie Kwan

  Suki

 • Grey Griffin portait

  Grey Griffin

  Azula

 • Cricket Leigh portrait

  Cricket Leigh

  Mai

 • Olivia Hack portrait

  Olivia Hack

  Ty Lee

 • Mark Hamill portait

  Mark Hamill

  Fire Lord Ozai

 • André Sogliuzzo portrait

  André Sogliuzzo

  Hakoda

Trailers

Avatar: De legende van Aang

Wil je Avatar: De legende van Aang kijken? De serie van Zach Tyler Eisen uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Avatar: De legende van Aang op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Avatar: De legende van Aang met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Avatar: De legende van Aang downloaden

Het downloaden van Avatar: De legende van Aang is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Avatar: De legende van Aang ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Avatar: De legende van Aang streamen

Het streamen van Avatar: De legende van Aang heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Avatar: De legende van Aang online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Avatar: De legende van Aang kijkt. Ideaal!

Avatar: De legende van Aang torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Avatar: De legende van Aang. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Avatar: De legende van Aang trailer

Bekijk eerst even de trailer van Avatar: De legende van Aang voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.