Awake
%
79

Awake

Kijk Awake

Moeite met waar je nou Awake moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Michael lives in two separate realities after a car accident. In one reality, his wife Hannah survives the accident; in the other reality, his son Rex survives. Michael does not know which reality is "real", and uses the wristbands to differentiate the two. He sees two therapists: Dr. Jonathan Lee in the "red reality" and Dr. Judith Evans in the "green reality". At work, Michael's erratic behavior triggers clashes with his team; they do not know about Michael's uncanny ability to solve crimes using details from both realities.

Awake

Zin om Awake lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Awake te bekijken voor je op een rijtje.

Awake downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Awake downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Awake. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Awake er ook in SD heel goed uit.

Awake streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Awake net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Awake hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Awake helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Awake torrent

Denk je dat je om Awake te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Awake trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Awake de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.