Awake
%
79

Awake

Kijk Awake

Moeite met waar je nou Awake moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Michael lives in two separate realities after a car accident. In one reality, his wife Hannah survives the accident; in the other reality, his son Rex survives. Michael does not know which reality is "real", and uses the wristbands to differentiate the two. He sees two therapists: Dr. Jonathan Lee in the "red reality" and Dr. Judith Evans in the "green reality". At work, Michael's erratic behavior triggers clashes with his team; they do not know about Michael's uncanny ability to solve crimes using details from both realities.

Awake

Veel gehoord over Awake en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Awake heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Awake streamen

Wil je Awake, de serie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Awake zelfs gratis kijken.

Awake downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Awake ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Awake er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Awake torrent

Op zoek naar een torrent van Awake? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Awake te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Awake trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Awake. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.