Awkward
%
76

Awkward

Nu kijken

Kijk Awkward

Moeite met waar je nou Awkward moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Awkward

Samenvatting

An irreverent look at the conflict, chaos and humor that defines teenage life through the eyes of 15-year-old Jenna Hamilton whose life begins to change when a simple accident becomes an epic misunderstanding and is blown way out of proportion. Narration in the first-person voice of Jenna's blog posts captures the humor within the struggles and experiences everyone can relate to from their formative years.

Regisseur en acteurs

 • Ashley Rickards portait

  Ashley Rickards

  Jenna Hamilton

 • Beau Mirchoff portait

  Beau Mirchoff

  Matty McKibben

 • Nikki DeLoach portait

  Nikki DeLoach

  Lacey Hamilton

 • Jillian Rose Reed portait

  Jillian Rose Reed

  Tamara Kaplan

 • Brett Davern portait

  Brett Davern

  Jake Rosati

 • Molly Tarlov portait

  Molly Tarlov

  Sadie Saxton

 • Desi Lydic portait

  Desi Lydic

  Valerie Marks

 • Greer Grammer portait

  Greer Grammer

  Lissa Miller

Awkward

Wil je Awkward kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de serie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Awkward streamen

Er zijn steeds meer opties om series online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Awkward niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Awkward zelfs gratis bekijken.

Awkward downloaden

Wil je Awkward ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om series voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Awkward overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Awkward torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van series aangewezen op torrents. Bij een torrent van Awkward is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Awkward trailer

Op zoek naar een goede serie, maar weet je niet zeker of Awkward de serie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.