Awkward
%
76

Awkward

Nu kijken

Kijk Awkward

Moeite met waar je nou Awkward moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Awkward

Samenvatting

An irreverent look at the conflict, chaos and humor that defines teenage life through the eyes of 15-year-old Jenna Hamilton whose life begins to change when a simple accident becomes an epic misunderstanding and is blown way out of proportion. Narration in the first-person voice of Jenna's blog posts captures the humor within the struggles and experiences everyone can relate to from their formative years.

Regisseur en acteurs

 • Ashley Rickards portait

  Ashley Rickards

  Jenna Hamilton

 • Beau Mirchoff portait

  Beau Mirchoff

  Matty McKibben

 • Nikki DeLoach portait

  Nikki DeLoach

  Lacey Hamilton

 • Jillian Rose Reed portait

  Jillian Rose Reed

  Tamara Kaplan

 • Brett Davern portait

  Brett Davern

  Jake Rosati

 • Molly Tarlov portait

  Molly Tarlov

  Sadie Saxton

 • Desi Lydic portait

  Desi Lydic

  Valerie Marks

 • Greer Grammer portait

  Greer Grammer

  Lissa Miller

Awkward

Zin om Awkward lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Awkward te bekijken voor je op een rijtje.

Awkward downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Awkward downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Awkward. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Awkward er ook in SD heel goed uit.

Awkward streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Awkward net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Awkward hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Awkward helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Awkward torrent

Denk je dat je om Awkward te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Awkward trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Awkward de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.