Awkward
%
76

Awkward

Nu kijken

Kijk Awkward

Moeite met waar je nou Awkward moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Awkward

Samenvatting

An irreverent look at the conflict, chaos and humor that defines teenage life through the eyes of 15-year-old Jenna Hamilton whose life begins to change when a simple accident becomes an epic misunderstanding and is blown way out of proportion. Narration in the first-person voice of Jenna's blog posts captures the humor within the struggles and experiences everyone can relate to from their formative years.

Regisseur en acteurs

 • Ashley Rickards portait

  Ashley Rickards

  Jenna Hamilton

 • Beau Mirchoff portait

  Beau Mirchoff

  Matty McKibben

 • Nikki DeLoach portait

  Nikki DeLoach

  Lacey Hamilton

 • Jillian Rose Reed portait

  Jillian Rose Reed

  Tamara Kaplan

 • Brett Davern portait

  Brett Davern

  Jake Rosati

 • Molly Tarlov portait

  Molly Tarlov

  Sadie Saxton

 • Desi Lydic portait

  Desi Lydic

  Valerie Marks

 • Greer Grammer portait

  Greer Grammer

  Lissa Miller

Awkward

Wil je Awkward kijken? De serie van Ashley Rickards uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Awkward op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Awkward met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Awkward downloaden

Het downloaden van Awkward is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Awkward ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Awkward streamen

Het streamen van Awkward heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Awkward online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Awkward kijkt. Ideaal!

Awkward torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Awkward. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Awkward trailer

Bekijk eerst even de trailer van Awkward voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.