Awkward
%
76

Awkward

Nu kijken

Kijk Awkward

Moeite met waar je nou Awkward moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Awkward

Samenvatting

An irreverent look at the conflict, chaos and humor that defines teenage life through the eyes of 15-year-old Jenna Hamilton whose life begins to change when a simple accident becomes an epic misunderstanding and is blown way out of proportion. Narration in the first-person voice of Jenna's blog posts captures the humor within the struggles and experiences everyone can relate to from their formative years.

Regisseur en acteurs

 • Ashley Rickards portait

  Ashley Rickards

  Jenna Hamilton

 • Beau Mirchoff portait

  Beau Mirchoff

  Matty McKibben

 • Nikki DeLoach portait

  Nikki DeLoach

  Lacey Hamilton

 • Jillian Rose Reed portait

  Jillian Rose Reed

  Tamara Kaplan

 • Brett Davern portait

  Brett Davern

  Jake Rosati

 • Molly Tarlov portait

  Molly Tarlov

  Sadie Saxton

 • Desi Lydic portait

  Desi Lydic

  Valerie Marks

 • Greer Grammer portait

  Greer Grammer

  Lissa Miller

Awkward

Veel gehoord over Awkward en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Awkward heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Awkward streamen

Wil je Awkward, de serie met Ashley Rickards, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Awkward zelfs gratis kijken.

Awkward downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Awkward ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Awkward er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Awkward torrent

Op zoek naar een torrent van Awkward? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Awkward te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Awkward trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Awkward. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.