Baantjer
%
69

Baantjer

Kijk Baantjer

Moeite met waar je nou Baantjer moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Baantjer is een Nederlandse politieserie, gebaseerd op de boeken van Appie Baantjer. De serie is gedurende 12[1] seizoenen uitgezonden. De serie werd opgenomen in Amsterdam en in Nederland uitgezonden door RTL 4, RTL 7 en RTL Crime in België door Eén. In 1997 won de serie de Gouden Televizier-Ring voor het beste programma op de Nederlandse televisie van dat jaar.

Regisseur en acteurs

 • Piet Römer portrait

  Piet Römer

  De Cock

 • Victor Reinier portait

  Victor Reinier

  Dick Vledder

 • Kirsten van Dissel portrait

  Kirsten van Dissel

  Iris de Graaff

Baantjer

Wil je Baantjer kijken? De serie van Piet Römer uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Baantjer op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Baantjer met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Baantjer downloaden

Het downloaden van Baantjer is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Baantjer ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Baantjer streamen

Het streamen van Baantjer heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Baantjer online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Baantjer kijkt. Ideaal!

Baantjer torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Baantjer. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Baantjer trailer

Bekijk eerst even de trailer van Baantjer voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.