Baantjer
%
69

Baantjer

Nu kijken

Kijk Baantjer

Moeite met waar je nou Baantjer moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Baantjer

Samenvatting

Baantjer is een Nederlandse politieserie, gebaseerd op de boeken van Appie Baantjer. De serie is gedurende 12[1] seizoenen uitgezonden. De serie werd opgenomen in Amsterdam en in Nederland uitgezonden door RTL 4, RTL 7 en RTL Crime in België door Eén. In 1997 won de serie de Gouden Televizier-Ring voor het beste programma op de Nederlandse televisie van dat jaar.

Regisseur en acteurs

 • Piet Römer portrait

  Piet Römer

  De Cock

 • Victor Reinier portait

  Victor Reinier

  Dick Vledder

 • Kirsten van Dissel portrait

  Kirsten van Dissel

  Iris de Graaff

Baantjer

Op zoek naar Baantjer? Je kunt de serie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Baantjer streamen

Het streamen van series als Baantjer heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete serie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je series als Baantjer waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Baantjer dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Baantjer downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om series als Baantjer te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de serie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Baantjer torrent

Er was een tijd dat het legale online serie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Baantjer trailer

Weet je nog niet zeker of Baantjer jouw serie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.