Baantjer
%
69

Baantjer

Nu kijken

Kijk Baantjer

Moeite met waar je nou Baantjer moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Baantjer

Samenvatting

Baantjer is een Nederlandse politieserie, gebaseerd op de boeken van Appie Baantjer. De serie is gedurende 12[1] seizoenen uitgezonden. De serie werd opgenomen in Amsterdam en in Nederland uitgezonden door RTL 4, RTL 7 en RTL Crime in België door Eén. In 1997 won de serie de Gouden Televizier-Ring voor het beste programma op de Nederlandse televisie van dat jaar.

Regisseur en acteurs

 • Piet Römer portrait

  Piet Römer

  De Cock

 • Victor Reinier portait

  Victor Reinier

  Dick Vledder

 • Kirsten van Dissel portrait

  Kirsten van Dissel

  Iris de Graaff

Baantjer

Wil je Baantjer kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de serie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Baantjer streamen

Er zijn steeds meer opties om series online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Baantjer niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Baantjer zelfs gratis bekijken.

Baantjer downloaden

Wil je Baantjer ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om series voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Baantjer overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Baantjer torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van series aangewezen op torrents. Bij een torrent van Baantjer is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Baantjer trailer

Op zoek naar een goede serie, maar weet je niet zeker of Baantjer de serie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.