Baantjer
%
69

Baantjer

Nu kijken

Kijk Baantjer

Moeite met waar je nou Baantjer moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Baantjer

Samenvatting

Baantjer is een Nederlandse politieserie, gebaseerd op de boeken van Appie Baantjer. De serie is gedurende 12[1] seizoenen uitgezonden. De serie werd opgenomen in Amsterdam en in Nederland uitgezonden door RTL 4, RTL 7 en RTL Crime in België door Eén. In 1997 won de serie de Gouden Televizier-Ring voor het beste programma op de Nederlandse televisie van dat jaar.

Regisseur en acteurs

 • Piet Römer portrait

  Piet Römer

  De Cock

 • Victor Reinier portait

  Victor Reinier

  Dick Vledder

 • Kirsten van Dissel portrait

  Kirsten van Dissel

  Iris de Graaff

Baantjer

Veel gehoord over Baantjer en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Baantjer heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Baantjer streamen

Wil je Baantjer, de serie met Piet Römer, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Baantjer zelfs gratis kijken.

Baantjer downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Baantjer ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Baantjer er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Baantjer torrent

Op zoek naar een torrent van Baantjer? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Baantjer te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Baantjer trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Baantjer. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.