Babar
%
65

Babar

Kijk Babar

Moeite met waar je nou Babar moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Babar is a Canadian/French/Japanese animated television series produced in Quebec, Canada by Nelvana Limited and The Clifford Ross Company. It premiered in 1989 on CBC and HBO, subsequently was rerun on HBO Family and Qubo. The series is based on Jean de Brunhoff's original Babar books, and was Nelvana's first international co-production. The series' 78 episodes have been broadcast in 30 languages in over 150 countries. Episodes of Babar currently air on Ion Television and Qubo. While the French author Laurent de Brunhoff pronounces the name Babar as "BUH-bar", the TV series in its first five seasons pronounces the name as "BAB-bar". In 2010, a computer-animated sequel series spin-off of Babar titled Babar and the Adventures of Badou was launched. The new series focuses on a majority of new characters.

Babar

Wil je Babar kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de serie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Babar streamen

Er zijn steeds meer opties om series online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Babar niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Babar zelfs gratis bekijken.

Babar downloaden

Wil je Babar ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om series voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Babar overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Babar torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van series aangewezen op torrents. Bij een torrent van Babar is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Babar trailer

Op zoek naar een goede serie, maar weet je niet zeker of Babar de serie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.