Baby Daddy
%
74

Baby Daddy

Nu kijken

Kijk Baby Daddy

Moeite met waar je nou Baby Daddy moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Baby Daddy

Samenvatting

Een 20-jarige barman wordt ineens vader, wanneer een ex-vriendin een babymeisje bij hem achterlaat.

Regisseur en acteurs

 • Jean-Luc Bilodeau portait

  Jean-Luc Bilodeau

  Ben Wheeler

 • Tahj Mowry portait

  Tahj Mowry

  Tucker Dobbs

 • Derek Theler portait

  Derek Theler

  Danny Wheeler

 • Chelsea Kane portait

  Chelsea Kane

  Riley Perrin

 • Melissa Peterman portait

  Melissa Peterman

  Bonnie Wheeler

Baby Daddy

Zin om Baby Daddy lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Baby Daddy te bekijken voor je op een rijtje.

Baby Daddy downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Baby Daddy downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Baby Daddy. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Baby Daddy er ook in SD heel goed uit.

Baby Daddy streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Baby Daddy net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Baby Daddy hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Baby Daddy helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Baby Daddy torrent

Denk je dat je om Baby Daddy te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Baby Daddy trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Baby Daddy de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.