Bad Girls
%
81

Bad Girls

Kijk Bad Girls

Moeite met waar je nou Bad Girls moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Bad Girls is a British television drama series that was broadcast on ITV from 1 June 1999 to 20 December 2006 and starred Simone Lahbib, Mandana Jones, Debra Stephenson, Linda Henry, Jack Ellis and many more throughout the eight-year run. The series was broadcast in 17 countries and was produced by Shed Productions, the company which later produced Footballers' Wives and Waterloo Road. It is set in the fictional women's prison of Larkhall, and features a mixture of serious and light storylines focusing on the prisoners and staff of G Wing. From 2010, the UK broadcast rights were bought by CBS Drama, and is repeated regularly – as of September 2012, the channel is re-running the series again in a late-night time slot.

Bad Girls

Wil je Bad Girls kijken? De serie vanuit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Bad Girls op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Bad Girls met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Bad Girls downloaden

Het downloaden van Bad Girls is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Bad Girls ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Bad Girls streamen

Het streamen van Bad Girls heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Bad Girls online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Bad Girls kijkt. Ideaal!

Bad Girls torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Bad Girls. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Bad Girls trailer

Bekijk eerst even de trailer van Bad Girls voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.