Bagpuss
%
80

Bagpuss

Kijk Bagpuss

Moeite met waar je nou Bagpuss moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Bagpuss is a UK children's television series, made by Peter Firmin and Oliver Postgate from 12 February 1974 to 7 May 1974 through their company Smallfilms. The title character was "an old, saggy cloth cat, baggy, and a bit loose at the seams". Although only 13 episodes of the show were made, it remains fondly remembered, and was regularly repeated in the UK for thirteen years. In 1999 Bagpuss topped a BBC poll for the UK's favourite children's TV programme.

Bagpuss

Bagpuss streamen

Bagpuss streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een serie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke serie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Bagpuss downloaden

Zin om Bagpuss te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om series als Bagpuss te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de serie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Bagpuss torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een serie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van series als Bagpuss makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Bagpuss trailer

Wil je er zeker van zijn dat Bagpuss jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de serie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.