Balls of Steel
%
74

Balls of Steel

Kijk Balls of Steel

Moeite met waar je nou Balls of Steel moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Balls of Steel was a Channel 4 comedy series developed by Objective Productions and hosted by Mark Dolan. Dolan's special guests would perform stunts and hold their nerve during hidden camera set-ups in the presence of celebrities or the British public. Massive Balls of Steel, the spin-off series to Balls of Steel was shown on E4, showing highlights of the show.

Balls of Steel

Wil je Balls of Steel kijken? De serie vanuit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Balls of Steel op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Balls of Steel met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Balls of Steel downloaden

Het downloaden van Balls of Steel is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Balls of Steel ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Balls of Steel streamen

Het streamen van Balls of Steel heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Balls of Steel online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Balls of Steel kijkt. Ideaal!

Balls of Steel torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Balls of Steel. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Balls of Steel trailer

Bekijk eerst even de trailer van Balls of Steel voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.