Ballykissangel
%
75

Ballykissangel

Nu kijken

Kijk Ballykissangel

Moeite met waar je nou Ballykissangel moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ballykissangel

Samenvatting

Ballykissangel is a BBC television drama set in Ireland, produced in-house by BBC Northern Ireland. The original story revolved around a young English Roman Catholic priest as he became part of a rural community. It ran for six series, which were first broadcast on BBC One in the United Kingdom from 1996 to 2001. It aired in Ireland on RTÉ One and in Australia on ABC TV from 1996 to 2001. Reruns currently air on Yesterday in the United Kingdom and in the United States on some PBS affiliates. Significant changes in the cast occurred between the third and fourth series and between the fifth and sixth series. There was a surprised reaction from both the cast and press when it was announced that Ballykissangel was to end. Several articles at the time of the show's cancellation stated that a seventh series had been written and the cast were due to start filming in May 2001. Following the cancellation a seventh series was never put into production. The name of the fictional village in which the show was set is derived from Ballykissane, a townland near Killorglin in County Kerry, where the show's creator, Kieran Prendiville, holidayed with his family as a child. The village's name in Irish is shown as "Baile Coisc Aingeal", which means "The town of the fallen angel" on the sign outside the post office.

Ballykissangel

Zin om Ballykissangel lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Ballykissangel te bekijken voor je op een rijtje.

Ballykissangel downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Ballykissangel downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Ballykissangel. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Ballykissangel er ook in SD heel goed uit.

Ballykissangel streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Ballykissangel net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Ballykissangel hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Ballykissangel helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Ballykissangel torrent

Denk je dat je om Ballykissangel te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Ballykissangel trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Ballykissangel de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.