Bananas in Pyjamas
%
57

Bananas in Pyjamas

Kijk Bananas in Pyjamas

Moeite met waar je nou Bananas in Pyjamas moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Bananas in Pyjamas is an Australian children's television show that premiered on 20 July 1992 on ABC. It has since become syndicated in many different countries, and dubbed into other languages. In the United States, the "Pyjamas" in the title was modified to reflect the American spelling pajamas. This aired in syndication from 1995 to 1997 as a half-hour series, then became a 15-minute show paired with a short-lived 15-minute series The Crayon Box, under a 30-minute block produced by Sachs Family Entertainment titled Bananas in Pajamas & The Crayon Box. Additionally, the characters and a scene from the show were featured in the Kids for Character sequel titled Kids for Character: Choices Count. The pilot episode was Pink Mug. The concept was inspired by the success of the song Bananas in Pyjamas, written by Carey Blyton in 1967, on Play School. This song, which had become a regular item on Play School, became the theme of the new series. In 1997, Bumping & A Jumping, an album based on the show, was released. The series was revamped in May 2011 as a CGI animated series created by Southern Star Entertainment.

Bananas in Pyjamas

Zin om Bananas in Pyjamas lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. Deserie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Bananas in Pyjamas te bekijken voor je op een rijtje.

Bananas in Pyjamas downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Bananas in Pyjamas downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Bananas in Pyjamas. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Bananas in Pyjamas er ook in SD heel goed uit.

Bananas in Pyjamas streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Bananas in Pyjamas net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Bananas in Pyjamas hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Bananas in Pyjamas helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Bananas in Pyjamas torrent

Denk je dat je om Bananas in Pyjamas te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Bananas in Pyjamas trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Bananas in Pyjamas de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.