Banshee
%
84

Banshee

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Banshee

Moeite met waar je nou Banshee moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Banshee

Samenvatting

Banshee gaat over een voormalig veroordeelde meesterdief, Lucas Hood, die zich voordoet als de nieuwe sheriff van Banshee, Pennsylvania, een dorpje met een grote Amish-populatie. Als sheriff moet hij zorgen voor gerechtigheid, maar tegelijkertijd misbruikt hij zijn aangemeten positie om zijn criminele activiteiten verderzetten. In beide rollen krijgt hij af te rekenen met een reeks vijanden, waaronder de gangsters die hij jaren geleden verraadde.

Regisseur en acteurs

 • Antony Starr portait

  Antony Starr

  Lucas Hood

 • Ivana Miličević portait

  Ivana Miličević

  Anastasia / Carrie Hopewell

 • Ulrich Thomsen portait

  Ulrich Thomsen

  Kai Proctor

 • Frankie Faison portait

  Frankie Faison

  Sugar Bates

 • Matthew Rauch portait

  Matthew Rauch

  Clay Burton

 • Hoon Lee portait

  Hoon Lee

  Job

 • Matt Servitto portait

  Matt Servitto

  Deputy Brock Lotus

 • Ryann Shane portait

  Ryann Shane

  Deva Hopewell

 • Lili Simmons portait

  Lili Simmons

  Rebecca Bowman

 • Tom Pelphrey portait

  Tom Pelphrey

  Kurt Bunker

 • Chris Coy portait

  Chris Coy

  Calvin Bunker

Trailers

Banshee

Veel gehoord over Banshee en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Banshee heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Banshee streamen

Wil je Banshee, de serie met Antony Starr, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Banshee zelfs gratis kijken.

Banshee downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Banshee ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Banshee er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Banshee torrent

Op zoek naar een torrent van Banshee? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Banshee te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Banshee trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Banshee. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.