Barbie: Life in the Dreamhouse
%
74

Barbie: Life in the Dreamhouse

Bekijk de trailer

Kijk Barbie: Life in the Dreamhouse

Moeite met waar je nou Barbie: Life in the Dreamhouse moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Kijk hoe de achter-de-schermen-avonturen van het blonde icoon Barbie en haar fantastische vrienden worden onthuld in deze geanimeerde hitserie.

Regisseur en acteurs

 • Ashlyn Selich portrait

  Ashlyn Selich

  actor

 • Tara Jayne portrait

  Tara Jayne

  actor

 • Nakia Burrise portrait

  Nakia Burrise

  actor

 • Katie Crown portrait

  Katie Crown

  actor

 • Laura Gerow portrait

  Laura Gerow

  actor

 • Charlie Bodin portrait

  Charlie Bodin

  actor

 • Paula Rhodes portrait

  Paula Rhodes

  actor

 • Haviland Stillwell portrait

  Haviland Stillwell

  actor

 • Sean Hankinson portrait

  Sean Hankinson

  actor

 • Kate Higgins portrait

  Kate Higgins

  actor

Trailers

Barbie: Life in the Dreamhouse

Barbie: Life in the Dreamhouse streamen

Barbie: Life in the Dreamhouse streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een serie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke serie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Barbie: Life in the Dreamhouse downloaden

Zin om Barbie: Life in the Dreamhouse te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om series als Barbie: Life in the Dreamhouse te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de serie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Barbie: Life in the Dreamhouse torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een serie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van series als Barbie: Life in the Dreamhouse makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Barbie: Life in the Dreamhouse trailer

Wil je er zeker van zijn dat Barbie: Life in the Dreamhouse jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de serie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.