Baretta
%
68

Baretta

Kijk Baretta

Moeite met waar je nou Baretta moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Baretta is an American detective television series which ran on ABC from 1975 to 1978. The show was a milder version of a successful 1973–74 ABC series, Toma, starring Tony Musante as chameleon-like, real-life New Jersey police officer David Toma. While popular, Toma received intense criticism at the time for its realistic and frequent depiction of police and criminal violence. When Musante left the series after a single season, the concept was retooled as Baretta, with Robert Blake in the title role.

Baretta

Veel gehoord over Baretta en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Baretta heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Baretta streamen

Wil je Baretta, de serie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Baretta zelfs gratis kijken.

Baretta downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Baretta ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Baretta er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Baretta torrent

Op zoek naar een torrent van Baretta? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Baretta te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Baretta trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Baretta. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.