Baretta
%
68

Baretta

Kijk Baretta

Moeite met waar je nou Baretta moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Baretta is an American detective television series which ran on ABC from 1975 to 1978. The show was a milder version of a successful 1973–74 ABC series, Toma, starring Tony Musante as chameleon-like, real-life New Jersey police officer David Toma. While popular, Toma received intense criticism at the time for its realistic and frequent depiction of police and criminal violence. When Musante left the series after a single season, the concept was retooled as Baretta, with Robert Blake in the title role.

Baretta

Baretta streamen

Baretta streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een serie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke serie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Baretta downloaden

Zin om Baretta te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om series als Baretta te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de serie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Baretta torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een serie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van series als Baretta makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Baretta trailer

Wil je er zeker van zijn dat Baretta jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de serie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.