Baskets
%
75

Baskets

Bekijk de trailer

Kijk Baskets

Moeite met waar je nou Baskets moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Chip Baskets wants to follow his dream of being a French clown—however, reality keeps interfering. Saddled with financial difficulties and facing an impenetrable language barrier, he moves back home to Bakersfield with high hopes. There, he is forced to confront his past while working as a rodeo clown and competing with his siblings for his mother's approval and affection.

Regisseur en acteurs

 • Zach Galifianakis portait

  Zach Galifianakis

  Chip Baskets / Dale Baskets

 • Martha Kelly portait

  Martha Kelly

  Martha

 • Louie Anderson portait

  Louie Anderson

  Christine Baskets

Trailers

Baskets

Wil je Baskets kijken? De serie van Zach Galifianakis uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Baskets op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Baskets met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Baskets downloaden

Het downloaden van Baskets is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Baskets ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Baskets streamen

Het streamen van Baskets heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Baskets online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Baskets kijkt. Ideaal!

Baskets torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Baskets. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Baskets trailer

Bekijk eerst even de trailer van Baskets voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.