Bassie en Adriaan en de Reis vol Verrassingen
%
100

Bassie en Adriaan en de Reis vol Verrassingen

Nu kijken

Kijk Bassie en Adriaan en de Reis vol Verrassingen

Moeite met waar je nou Bassie en Adriaan en de Reis vol Verrassingen moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bassie en Adriaan en de Reis vol Verrassingen

Samenvatting

Het verhaal van de serie is ruwweg in twee blokken te verdelen. Het eerste blok sluit direct aan op de vorige serie. De Baron heeft, naar aanleiding van de pakjes die Bassie en Adriaan in de vorige serie steeds moesten opzoeken, een plan bedacht om wraak te kunnen nemen op het duo. Hij doet zich voor als hun geheimzinnige opdrachtgever met het plan hen, via een raadsel (net als in de vorige serie), een pakje te laten opsporen op Curaçao. In dit pakje zit de bom van Handige Harry. Dit plan loopt uiteindelijk mis wanneer Vlugge Japie, die ook op Curaçao blijkt te zijn, lucht krijgt van deze opdracht. Hij denkt dat het pakje een schat bevat en steelt het voor Bassie en Adriaan het kunnen vinden. Zodoende wordt hij zelf het slachtoffer. Bij terugkomst in Nederland wint Bassie in een quiz een rondreis voor twee personen door de Verenigde Staten. De rest van de serie reizen Bassie en Adriaan dan ook door bekende locaties in Amerika, zoals New York City, San Francisco, Las Vegas, Yosemite National Park en de pretparken in Florida. De Baron, B100 en Handige Harry reizen hen de hele tijd achterna, net als B100 in de vorige serie en ondernemen meerdere pogingen de twee in een hinderlaag te lokken, maar elke poging draait op niets uit. Wanneer Bassie en Adriaan in de gaten krijgen dat de drie achter hen aanzitten, verzinnen ze een list om de boeven te kunnen laten arresteren door de politie voor een inbraak die de boeven voor hun komst naar Amerika hadden gepleegd. Ze reizen aan het einde van hun reis af naar Sint Maarten en lokken de boeven naar het Nederlandse gedeelte, waar ze direct gearresteerd worden. De serie speelt zich af op Curaçao, in New York, Washington, San Francisco, het Yosemite-park, Death Valley, Las Vegas, Bryce Canyon, Hollywood, een indianenreservaat in Monument Valley, de Grand Canyon, verschillende pretparken in Orlando[1] en op het Caribische eiland Sint Maarten.

Regisseur en acteurs

 • Bas van Toor portait

  Bas van Toor

  Bassie

 • Aad van Toor portait

  Aad van Toor

  Adriaan

 • Paul van Gorcum portait

  Paul van Gorcum

  Baron van Neemweggen

 • Hans Beijer portait

  Hans Beijer

  B100

 • Hans Beijer portait

  Hans Beijer

  Handige Harry

 • Bas van Toor portait

  Bas van Toor

  Vlugge Japie

Bassie en Adriaan en de Reis vol Verrassingen

Wil je Bassie en Adriaan en de Reis vol Verrassingen kijken? De serie van Bas van Toor uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Bassie en Adriaan en de Reis vol Verrassingen op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Bassie en Adriaan en de Reis vol Verrassingen met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Bassie en Adriaan en de Reis vol Verrassingen downloaden

Het downloaden van Bassie en Adriaan en de Reis vol Verrassingen is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Bassie en Adriaan en de Reis vol Verrassingen ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Bassie en Adriaan en de Reis vol Verrassingen streamen

Het streamen van Bassie en Adriaan en de Reis vol Verrassingen heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Bassie en Adriaan en de Reis vol Verrassingen online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Bassie en Adriaan en de Reis vol Verrassingen kijkt. Ideaal!

Bassie en Adriaan en de Reis vol Verrassingen torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Bassie en Adriaan en de Reis vol Verrassingen. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Bassie en Adriaan en de Reis vol Verrassingen trailer

Bekijk eerst even de trailer van Bassie en Adriaan en de Reis vol Verrassingen voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.