Bates Motel
%
82

Bates Motel

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bates Motel

Moeite met waar je nou Bates Motel moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bates Motel

Samenvatting

Na een heftige gebeurtenis besluit Norma Bates haar leven om te gooien. Ze koopt samen met zoonlief Norman een motel in het stadje White Pine Bay. Al snel komt ze erachter dat het motel geheimen kent.

Regisseur en acteurs

 • Keegan Connor Tracy portrait

  Keegan Connor Tracy

  actor

 • Mike Vogel portrait

  Mike Vogel

  actor

 • Nestor Carbonell portrait

  Nestor Carbonell

  actor

 • Nicola Peltz portrait

  Nicola Peltz

  actor

 • Olivia Cooke portrait

  Olivia Cooke

  actor

 • Max Thieriot portrait

  Max Thieriot

  actor

 • Freddie Highmore portrait

  Freddie Highmore

  actor

 • Vera Farmiga portrait

  Vera Farmiga

  actor

Trailers

Bates Motel

Zin om Bates Motel lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Bates Motel te bekijken voor je op een rijtje.

Bates Motel downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Bates Motel downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Bates Motel. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Bates Motel er ook in SD heel goed uit.

Bates Motel streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Bates Motel net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Bates Motel hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Bates Motel helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Bates Motel torrent

Denk je dat je om Bates Motel te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Bates Motel trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Bates Motel de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.