BattleBots
%
73

BattleBots

Kijk BattleBots

Moeite met waar je nou BattleBots moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

BattleBots is an American company that hosts robot competitions. BattleBots is also the name of the television show created from the competition footage. BattleBots Inc. is headquartered in Vallejo, California and holds most of its competitions in the San Francisco area. In a BattleBots event the competitors are remote-controlled armed and armored machines, designed to fight in an arena combat elimination tournament. If both combat robots are still operational at the end of the match the winner is determined by a point system based on damage, aggression, and strategy. The television show BattleBots aired on the American cable network Comedy Central for five seasons, covering five BattleBots tournaments. The first season aired starting in August 2000, and the fifth season aired starting in August 2002. Hosts of BattleBots were Bil Dwyer and Sean Salisbury and correspondents included former Baywatch actresses Donna D'Errico, Carmen Electra, and Traci Bingham, former Playboy Playmate Heidi Mark, and identical twins Randy and Jason Sklar. Bill Nye was the show's "technical expert". After five 'seasons', Comedy Central terminated their contract with BattleBots Inc. in late 2002.

BattleBots

Zin om BattleBots lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. Deserie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om BattleBots te bekijken voor je op een rijtje.

BattleBots downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je BattleBots downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van BattleBots. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet BattleBots er ook in SD heel goed uit.

BattleBots streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je BattleBots net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je BattleBots hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je BattleBots helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

BattleBots torrent

Denk je dat je om BattleBots te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

BattleBots trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of BattleBots de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.