Beast Wars: Transformers
%
82

Beast Wars: Transformers

Kijk Beast Wars: Transformers

Moeite met waar je nou Beast Wars: Transformers moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Beast Wars: Transformers, titled Beasties: Transformers in Canada, is a Canadian CG animated television series that debuted in 1996, serving as the flagship of the Transformers: Beast Wars franchise. The series was set in the future of the "original" Transformers universe as a sequel to the first Transformers series. The Beast Wars TV series was produced by Mainframe Entertainment of Canada; its story editors were Bob Forward and Larry DiTillio. All three seasons are currently available on DVD in the USA and other Region 1 territories. In Australia, to coincide with the show's tenth anniversary in 2006, Madman Entertainment released all three seasons in Region 4 format. These boxsets include "world exclusive" special features, such as commentaries and interviews with the voice actors. The production designer for the show, Clyde Klotz, won a Daytime Emmy Award for Outstanding Individual Achievement in Animation in 1997 for his work on Beast Wars.

Beast Wars: Transformers

Zin om Beast Wars: Transformers lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De animatie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Beast Wars: Transformers te bekijken voor je op een rijtje.

Beast Wars: Transformers downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Beast Wars: Transformers downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Beast Wars: Transformers. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Beast Wars: Transformers er ook in SD heel goed uit.

Beast Wars: Transformers streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Beast Wars: Transformers net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Beast Wars: Transformers hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Beast Wars: Transformers helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Beast Wars: Transformers torrent

Denk je dat je om Beast Wars: Transformers te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Beast Wars: Transformers trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Beast Wars: Transformers de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.