Beauty and the Beast
%
72

Beauty and the Beast

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Beauty and the Beast

Moeite met waar je nou Beauty and the Beast moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Beauty and the Beast

Samenvatting

Cat Chandler is rechercheur. Als tiener werd zij gered door een mysterieus wezen. Jaren later komt Cat erachter dat Vincent het 'beest' is dat haar redde. Hij draagt al jaren een vreselijk geheim met zich mee, maar dit schrikt Cat niet af.

Regisseur en acteurs

 • Kristin Kreuk portait

  Kristin Kreuk

  Catherine Chandler

 • Jay Ryan portait

  Jay Ryan

  Vincent Keller

 • Nina Lisandrello portait

  Nina Lisandrello

  Tess Vargas

 • Austin Basis portait

  Austin Basis

  J.T. Forbes

 • Nicole Gale Anderson portait

  Nicole Gale Anderson

  Heather Chandler

Trailers

Beauty and the Beast

Veel gehoord over Beauty and the Beast en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Beauty and the Beast heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Beauty and the Beast streamen

Wil je Beauty and the Beast, de serie met Kristin Kreuk, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Beauty and the Beast zelfs gratis kijken.

Beauty and the Beast downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Beauty and the Beast ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Beauty and the Beast er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Beauty and the Beast torrent

Op zoek naar een torrent van Beauty and the Beast? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Beauty and the Beast te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Beauty and the Beast trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Beauty and the Beast. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.