Beauty and the Beast
%
72

Beauty and the Beast

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Beauty and the Beast

Moeite met waar je nou Beauty and the Beast moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Beauty and the Beast

Samenvatting

Cat Chandler is rechercheur. Als tiener werd zij gered door een mysterieus wezen. Jaren later komt Cat erachter dat Vincent het 'beest' is dat haar redde. Hij draagt al jaren een vreselijk geheim met zich mee, maar dit schrikt Cat niet af.

Regisseur en acteurs

 • Kristin Kreuk portait

  Kristin Kreuk

  Catherine Chandler

 • Jay Ryan portait

  Jay Ryan

  Vincent Keller

 • Nina Lisandrello portait

  Nina Lisandrello

  Tess Vargas

 • Austin Basis portait

  Austin Basis

  J.T. Forbes

 • Nicole Gale Anderson portait

  Nicole Gale Anderson

  Heather Chandler

Trailers

Beauty and the Beast

Beauty and the Beast streamen

Beauty and the Beast streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een serie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke serie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Beauty and the Beast downloaden

Zin om Beauty and the Beast te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om series als Beauty and the Beast te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de serie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Beauty and the Beast torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een serie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van series als Beauty and the Beast makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Beauty and the Beast trailer

Wil je er zeker van zijn dat Beauty and the Beast jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de serie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.