Beauty and the Beast
%
72

Beauty and the Beast

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Beauty and the Beast

Moeite met waar je nou Beauty and the Beast moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Beauty and the Beast

Samenvatting

Cat Chandler is rechercheur. Als tiener werd zij gered door een mysterieus wezen. Jaren later komt Cat erachter dat Vincent het 'beest' is dat haar redde. Hij draagt al jaren een vreselijk geheim met zich mee, maar dit schrikt Cat niet af.

Regisseur en acteurs

 • Kristin Kreuk portait

  Kristin Kreuk

  Catherine Chandler

 • Jay Ryan portait

  Jay Ryan

  Vincent Keller

 • Nina Lisandrello portait

  Nina Lisandrello

  Tess Vargas

 • Austin Basis portait

  Austin Basis

  J.T. Forbes

 • Nicole Gale Anderson portait

  Nicole Gale Anderson

  Heather Chandler

Trailers

Beauty and the Beast

Wil je Beauty and the Beast kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de serie uit 2019 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Beauty and the Beast streamen

Er zijn steeds meer opties om series online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Beauty and the Beast niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Beauty and the Beast zelfs gratis bekijken.

Beauty and the Beast downloaden

Wil je Beauty and the Beast ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om series voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Beauty and the Beast overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Beauty and the Beast torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van series aangewezen op torrents. Bij een torrent van Beauty and the Beast is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Beauty and the Beast trailer

Op zoek naar een goede serie, maar weet je niet zeker of Beauty and the Beast de serie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.