Beelzebub
%
77

Beelzebub

Kijk Beelzebub

Moeite met waar je nou Beelzebub moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Ishiyama High is a school populated entirely by delinquents, where nonstop violence and lawlessness are the norm. However, there is one universally acknowledged rule—don't cross first year student Tatsumi Oga, Ishiyama's most vicious fighter. One day, Oga is by a riverbed when he encounters a man floating down the river. After being retrieved by Oga, the man splits down the middle to reveal a baby, which crawls onto Oga's back and immediately forms an attachment to him. Though he doesn't know it yet, this baby is named Kaiser de Emperana Beelzebub IV, or "Baby Beel" for short—the son of the Demon Lord! As if finding the future Lord of the Underworld isn't enough, Oga is also confronted by Hildegard, Beel's demon maid. Together they attempt to raise Baby Beel—although surrounded by juvenile delinquents and demonic powers, the two of them may be in for more of a challenge than they can imagine.

Beelzebub

Zin om Beelzebub lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De animatie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Beelzebub te bekijken voor je op een rijtje.

Beelzebub downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Beelzebub downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Beelzebub. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Beelzebub er ook in SD heel goed uit.

Beelzebub streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Beelzebub net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Beelzebub hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Beelzebub helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Beelzebub torrent

Denk je dat je om Beelzebub te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Beelzebub trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Beelzebub de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.