Being Ian
%
68

Being Ian

Kijk Being Ian

Moeite met waar je nou Being Ian moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Being Ian is a Canadian animated series produced by Studio B Productions, Corus Entertainment and Nelvana, focusing on 12-year-old Ian Kelley, who aspires to become a filmmaker. It originally aired from January 1, 2005 to April 22, 2007. The series is created by and based on the early life of actor/writer Ian James Corlett. It is set in the city of Burnaby, British Columbia. Produced in 2004, it debuted January 4, 2005 on YTV. The series aired in the United States on Qubo from September 19, 2009 - October 24, 2009.

Being Ian

Wil je Being Ian kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de serie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Being Ian streamen

Er zijn steeds meer opties om series online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Being Ian niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Being Ian zelfs gratis bekijken.

Being Ian downloaden

Wil je Being Ian ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om series voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Being Ian overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Being Ian torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van series aangewezen op torrents. Bij een torrent van Being Ian is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Being Ian trailer

Op zoek naar een goede serie, maar weet je niet zeker of Being Ian de serie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.