Being There

Being There

Nu kijken

Kijk Being There

Moeite met waar je nou Being There moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Being There

Regisseur en acteurs

 • Filip Christensen portrait

  Filip Christensen

  Director

 • Aleksander Aurdal portrait

  Aleksander Aurdal

  Actor

 • Thomas Dølplads portrait

  Thomas Dølplads

  Actor

 • Eirik Finseth portrait

  Eirik Finseth

  Actor

 • Christopher Frankum portrait

  Christopher Frankum

  Actor

 • Fridtjof Fredricsson portrait

  Fridtjof Fredricsson

  Actor

Being There

Veel gehoord over Being There en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Being There heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Being There streamen

Wil je Being There, de serie met Aleksander Aurdal, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Being There zelfs gratis kijken.

Being There downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Being There ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Being There er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Being There torrent

Op zoek naar een torrent van Being There? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Being There te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Being There trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Being There. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.