Benched
%
72

Benched

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Benched

Moeite met waar je nou Benched moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Benched

Samenvatting

Nina is a dedicated, career driven corporate attorney who has a very public nervous breakdown after getting passed up for an expected promotion and now finds herself working as a public defender. Her personal and professional worlds are turned upside down when she joins the ranks of the legal world’s underdogs and very quickly realizes that the law isn't quite as fair as she once thought.

Regisseur en acteurs

 • Eliza Coupe portait

  Eliza Coupe

  Nina

 • Jay Harrington portait

  Jay Harrington

  Phil

 • Carter MacIntyre portait

  Carter MacIntyre

  Trent

 • Oscar Nunez portait

  Oscar Nunez

  Carlos

 • Jolene Purdy portait

  Jolene Purdy

  Micah

 • Maria Bamford portait

  Maria Bamford

  Sheryl

 • Peter Spruyt portait

  Peter Spruyt

  Boring Larry

 • Fred Melamed portait

  Fred Melamed

  Judge Don Nelson

Trailers

Benched

Zin om Benched lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Benched te bekijken voor je op een rijtje.

Benched downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Benched downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Benched. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Benched er ook in SD heel goed uit.

Benched streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Benched net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Benched hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Benched helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Benched torrent

Denk je dat je om Benched te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Benched trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Benched de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.