Benched
%
72

Benched

Bekijk de trailer

Kijk Benched

Moeite met waar je nou Benched moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Nina is a dedicated, career driven corporate attorney who has a very public nervous breakdown after getting passed up for an expected promotion and now finds herself working as a public defender. Her personal and professional worlds are turned upside down when she joins the ranks of the legal world’s underdogs and very quickly realizes that the law isn't quite as fair as she once thought.

Regisseur en acteurs

 • Eliza Coupe portait

  Eliza Coupe

  Nina

 • Jay Harrington portait

  Jay Harrington

  Phil

 • Carter MacIntyre portait

  Carter MacIntyre

  Trent

 • Oscar Nunez portait

  Oscar Nunez

  Carlos

 • Jolene Purdy portait

  Jolene Purdy

  Micah

 • Maria Bamford portait

  Maria Bamford

  Sheryl

 • Peter Spruyt portait

  Peter Spruyt

  Boring Larry

 • Fred Melamed portait

  Fred Melamed

  Judge Don Nelson

Trailers

Benched

Wil je Benched kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de serie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Benched streamen

Er zijn steeds meer opties om series online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Benched niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Benched zelfs gratis bekijken.

Benched downloaden

Wil je Benched ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om series voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Benched overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Benched torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van series aangewezen op torrents. Bij een torrent van Benched is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Benched trailer

Op zoek naar een goede serie, maar weet je niet zeker of Benched de serie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.