Benidorm
%
74

Benidorm

Kijk Benidorm

Moeite met waar je nou Benidorm moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Benidorm is a British sitcom television series that is written and created by Derren Litten, co-writer of The Catherine Tate Show, and produced by Tiger Aspect for ITV. Exploiting the working class stereotype of the popular Spanish tourist destination Benidorm, the television series features an ensemble cast. Set primarily in the Solana all-inclusive resort hotel, Benidorm follows regulars and first-time holiday makers on their holidays abroad. Despite their disparate backgrounds they all have one thing in common—a quest for getting value for money. On 12 April 2013 it was confirmed that ITV had ordered a sixth and seventh series of Benidorm. The sixth series was filmed between March and June 2013 and will feature seven episodes that will air from January 2014. The television series debuted on ITV on 1 February 2007. Critically acclaimed, Benidorm has received awards and nominations including several National Television Awards and nominations at the British Comedy Awards and BAFTAs.

Benidorm

Zin om Benidorm lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Benidorm te bekijken voor je op een rijtje.

Benidorm downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Benidorm downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Benidorm. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Benidorm er ook in SD heel goed uit.

Benidorm streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Benidorm net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Benidorm hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Benidorm helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Benidorm torrent

Denk je dat je om Benidorm te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Benidorm trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Benidorm de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.