Bent
%
69

Bent

Kijk Bent

Moeite met waar je nou Bent moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Bent is an American romantic comedy television series that ran on NBC from March 21 to April 4, 2012. The series was created by Tad Quill and stars Amanda Peet as a recently divorced lawyer and David Walton as the irresponsible general contractor hired to remodel her kitchen. Supporting roles are played by Jeffrey Tambor, Margo Harshman, and Joey King. On May 11, 2012, NBC cancelled the sitcom.

Bent

Zin om Bent lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Bent te bekijken voor je op een rijtje.

Bent downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Bent downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Bent. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Bent er ook in SD heel goed uit.

Bent streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Bent net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Bent hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Bent helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Bent torrent

Denk je dat je om Bent te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Bent trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Bent de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.