Bertha
%
77

Bertha

Kijk Bertha

Moeite met waar je nou Bertha moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Bertha is a British stop motion-animated children's television series about a factory machine of that name, comprising 13 episodes that aired from 1985 to 1986. Other major characters in the series were Mr Willmake, Mr Sprott and Tracy. All the characters were designed by Ivor Wood, and the series was produced by his company, Woodland Animations. It was broadcast on BBC Television. A series of six storybooks based on Bertha was published by André Deutsch at the same time as the series was broadcast. They were adapted by Eric Charles and illustrated by Steve Augarde, who was also responsible for the artwork and music in the children's series Bump.

Bertha

Wil je Bertha kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de serie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Bertha streamen

Er zijn steeds meer opties om series online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Bertha niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Bertha zelfs gratis bekijken.

Bertha downloaden

Wil je Bertha ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om series voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Bertha overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Bertha torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van series aangewezen op torrents. Bij een torrent van Bertha is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Bertha trailer

Op zoek naar een goede serie, maar weet je niet zeker of Bertha de serie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.