Betrayal
%
71

Betrayal

Bekijk de trailer

Kijk Betrayal

Moeite met waar je nou Betrayal moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Centers on Sara, a beautiful but unhappily married female photographer who begins a torrid affair with Jack, a lawyer for a powerful family.

Regisseur en acteurs

 • Hannah Ware portait

  Hannah Ware

  Sara Hanley

 • Henry Thomas portait

  Henry Thomas

  T.J. Karsten

 • Wendy Moniz portait

  Wendy Moniz

  Elaine McAllister

 • Braeden Lemasters portait

  Braeden Lemasters

  Victor McAllister

 • Elizabeth McLaughlin portait

  Elizabeth McLaughlin

  Valerie McAllister

 • Helena Mattsson portait

  Helena Mattsson

  Brandy Korskaya

 • Roxana Brusso portait

  Roxana Brusso

  Serena Sanguillen

 • Erin Luboff portrait

  Erin Luboff

  Mom at school

 • Russ Panzarella portrait

  Russ Panzarella

  Memorial Guest

 • James Chudnow portrait

  James Chudnow

  Art Gallery attendee

Trailers

Betrayal

Op zoek naar Betrayal? Je kunt de serie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Betrayal streamen

Het streamen van series als Betrayal heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete serie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je series als Betrayal waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Betrayal dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Betrayal downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om series als Betrayal te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de serie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Betrayal torrent

Er was een tijd dat het legale online serie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Betrayal trailer

Weet je nog niet zeker of Betrayal jouw serie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.