Big Brother Australia
%
34

Big Brother Australia

Kijk Big Brother Australia

Moeite met waar je nou Big Brother Australia moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Big Brother Australia is the Australian version of the international Big Brother reality television series. Big Brother Australia was produced from 2001 and ran for eight seasons. The show was cancelled in July 2008 after experiencing audience erosion and controversy. All eight seasons were produced by Endemol Southern Star and shown on Network Ten. The show returned 13 August 2012 with a ninth season on the Nine Network with repeats on GO!. From its first season until its seventh season in 2007 the show was hosted by Gretel Killeen. With a revamp of the series in 2008 she was replaced by radio duo Kyle Sandilands and Jackie O. The show returned in 2012 hosted by Sonia Kruger. Mike Goldman narrated all nine seasons of the series. Between 2001 and 2005 it was also shown in New Zealand on TV2 and Prime. The purpose built Big Brother house for the 2001 through to the 2012 seasons was in a compound at theme park Dreamworld, Queensland. Big Brother Australia was officially renewed for a tenth season on 24 November 2012.

Big Brother Australia

Zin om Big Brother Australia lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. Deserie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Big Brother Australia te bekijken voor je op een rijtje.

Big Brother Australia downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Big Brother Australia downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Big Brother Australia. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Big Brother Australia er ook in SD heel goed uit.

Big Brother Australia streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Big Brother Australia net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Big Brother Australia hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Big Brother Australia helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Big Brother Australia torrent

Denk je dat je om Big Brother Australia te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Big Brother Australia trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Big Brother Australia de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.