Big Hero 6
%
90

Big Hero 6

Nu kijken

Kijk Big Hero 6

Moeite met waar je nou Big Hero 6 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Big Hero 6

Samenvatting

Picking up immediately following the events in the feature film, these are the continuing adventures and friendship of 14-year-old tech genius Hiro and his compassionate, cutting-edge robot Baymax. As the new prodigy at San Fransokyo Institute of Technology, Hiro now faces daunting academic challenges and the social trials of being the little man on campus. Off campus, the stakes are raised for the high-tech heroes as they must protect their city from an array of scientifically enhanced villains.

Regisseur en acteurs

 • Scott Adsit portait

  Scott Adsit

  Baymax (voice)

 • Ryan Potter portait

  Ryan Potter

  Hiro (voice)

 • Jamie Chung portait

  Jamie Chung

  Go Go (voice)

 • Khary Payton portait

  Khary Payton

  Wasabi (voice)

 • Génesis Rodríguez portait

  Génesis Rodríguez

  Honey Lemon (voice)

 • Alan Tudyk portait

  Alan Tudyk

  Alistair Krei (voice)

 • Maya Rudolph portait

  Maya Rudolph

  Aunt Cass (voice)

 • Brooks Wheelan portrait

  Brooks Wheelan

  Fred (voice)

 • David Shaughnessy portait

  David Shaughnessy

  Heathcliff (voice)

 • Stan Lee portait

  Stan Lee

  Fred’s dad (voice)

Big Hero 6

Zin om Big Hero 6 lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De animatie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Big Hero 6 te bekijken voor je op een rijtje.

Big Hero 6 downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Big Hero 6 downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Big Hero 6. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Big Hero 6 er ook in SD heel goed uit.

Big Hero 6 streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Big Hero 6 net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Big Hero 6 hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Big Hero 6 helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Big Hero 6 torrent

Denk je dat je om Big Hero 6 te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Big Hero 6 trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Big Hero 6 de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.