Billable Hours
%
63

Billable Hours

Kijk Billable Hours

Moeite met waar je nou Billable Hours moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Billable Hours is a Canadian comedy series that was aired on Showcase. Set in the fictional Toronto law firm of Fagen & Harrison, the series focuses on three young lawyers struggling to balance their expectations of life with the difficult realities of building a career in law. The series debuted on Showcase in 2006 and was produced by Temple Street Productions. The second season premiered in April 2007 and was accompanied by a 10-part webisode series entitled Billable Minutes. The third season of the show premiered in October 2008. In Australia, series one, two and three were all aired back-to-back on ABC2 each Thursday at 10:30pm from 27 August 2009 and have since been repeated on a later timeslot.

Billable Hours

Wil je Billable Hours kijken? De serie vanuit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Billable Hours op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Billable Hours met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Billable Hours downloaden

Het downloaden van Billable Hours is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Billable Hours ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Billable Hours streamen

Het streamen van Billable Hours heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Billable Hours online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Billable Hours kijkt. Ideaal!

Billable Hours torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Billable Hours. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Billable Hours trailer

Bekijk eerst even de trailer van Billable Hours voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.