Billions
%
84

Billions

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Billions

Moeite met waar je nou Billions moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Billions

Samenvatting

A complex drama about power politics in the world of New York high finance. Shrewd, savvy U.S. Attorney Chuck Rhoades and the brilliant, ambitious hedge fund king Bobby "Axe" Axelrod are on an explosive collision course, with each using all of his considerable smarts, power and influence to outmaneuver the other. The stakes are in the billions in this timely, provocative series.

Regisseur en acteurs

 • Paul Giamatti portait

  Paul Giamatti

  Chuck Rhoades

 • Damian Lewis portait

  Damian Lewis

  Bobby "Axe" Axelrod

 • Maggie Siff portait

  Maggie Siff

  Wendy Rhoades

 • Malin Åkerman portait

  Malin Åkerman

  Lara Axelrod

 • Toby Leonard Moore portait

  Toby Leonard Moore

  Bryan Connerty

 • David Costabile portait

  David Costabile

  Mike "Wags" Wagner

 • Condola Rashad portait

  Condola Rashad

  Kate Sacker

 • Genevieve Adams portait

  Genevieve Adams

  Jessica

 • Kelly AuCoin portait

  Kelly AuCoin

  "Dollar" Bill Stearn

Trailers

Billions

Benieuwd naar Billions? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als Billions kunt bekijken.

Billions streamen

Wil je Billions streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Billions gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Billions downloaden

series als Billions kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Billions. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Billions. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Billions torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Billions te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Billions trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Billions je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!